Wij verbeelden vandaag uw visie met de kennis van morgen

Scroll en ontdek

Beeldenfabriek

Met veel passie creëren wij architectuur visualisaties van nog te realiseren huizen.

Voor artist impressions, 3D animaties en virtual reality bent u bij de Beeldenfabriek aan het juiste adres. Wij ontwikkelen 3D renderings met een creatief team van ondertussen 40 medewerkers. Een team dat bestaat uit architecten, interieurstylisten en 3D-artists die voortdurend de grenzen van de techniek opzoeken. Dankzij deze mix van professionals en de grote productiecapaciteit halen we uw deadline en leveren we uw gevraagde overtuigende beelden voor uw verkoopcampagne.

Over Ons Over Ons

Beeldenfabriek - Met veel passie creëren wij architectuur visualisaties van nog te realiseren huizen.

Informatie aanvragen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Binnen 24 uur een offerte Binnen 24 uur een offerte

Uw Contactpersonen

Beeldenfabriek - Caya Brunings

Caya Brunings

Projectleader

Beeldenfabriek - Pascalle Mooijman

Pascalle Mooijman

Coordinator Interieur i.o. / 3D interieur stylist

Beeldenfabriek - Team

Ons team van 40 specialisten staat voor u klaar.

Show Team
Vorige
Volgende
Quote

Al jaren werk ik naar tevredenheid met De Beeldenfabriek en hebben we al vele honderden (potentiële) kopers enthousiast gekregen voor onze woningen. De visualisaties spreken voor zich – deze zijn ongeëvenaard. Daarnaast staat het team altijd klaar om mee te denken over de beste manier om onze nieuwbouwprojecten in beeld te vatten. Of het nu (ongevraagd) advies is over een project of als sparringpartner voor innovatieve ideeën. Dat maakt ze voor mij de ideale samenwerkingspartner.

Roy van Wijk

Senior Contentspecialist | BPD

Beeldenfabriek - Roy van Wijk

VORM Ontwikkeling werkt al 15 jaar succesvol samen met de Beeldenfabriek. Hun huidige 3D-beelden en animaties zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Met een efficiënt feedbacksysteem en innovatieve tools zoals Spotlight en SmartView bieden zij een grote meerwaarde. De service is uitmuntend. Daarnaast maakt de nabijheid van slechts 300 meter van ons kantoor in Rotterdam de samenwerking bijzonder effectief.

Martin Switzar

Hoofd Verkoopstrategie | Vorm Ontwikkeling

Beeldenfabriek - Martin Switzar

De Beeldenfabriek ken ik vanaf bijna het eerste uur. Ook nu met Heijmans Vastgoed werk ik weer graag samen met de Beeldenfabriek. Ze lopen steeds voorop met de laatste technieken en innovaties; met de huidige kwaliteit van de beelden moet je goed kijken; ze lijken bijna echt. De eigen interieurarchitecten, die betrokken zijn bij de interieurbeelden, zijn altijd op de hoogte van de laatste interieurtrends. De beelden onderscheiden zich hierdoor, je valt op in het marktsegment waar dit belangrijk is. Kortom je animaties, Ai’s, Spotlight en Smartview zijn bij de Beeldenfabriek in goede handen. De passie voor hun vak spat ervan af en dat met een goed gevoel voor service. Ja, ik ben fan.

Hetty van Doorn

Commercieel manager | Heijmans Vastgoed B.V.

Beeldenfabriek - Hetty van Doorn

Ballast Nedam werkt al jaren samen met De Beeldenfabriek en blijft onder de indruk van de hoogwaardige 3D-impressies en animaties. Hun efficiëntie en innovatieve tools, zoals Spotlight en SmartView, versnellen het verkoopproces ook nog eens aanzienlijk. Zelfs strakke deadlines worden gehaald.De service is uitmuntend en het team denkt altijd pro actief mee. De Beeldenfabriek is voor ons een zeer betrouwbare partner. Ze zijn creatief en hebben er oog voor!

Vincent Bakker

Head of Marketing | Ballast Nedam Development

Beeldenfabriek - Vincent Bakker

Bij aansprekende nieuwbouwprojecten werken wij graag met de Beeldenfabriek voor de visualisaties en animaties. Ondanks de naam zijn het echte specialisten. Het is een fabriek, ja, maar dan wel als die van een Bentley, met dito service! Bij Christie’s noemen we de visualisaties van de Beeldenfabriek niet voor niets ‘Masterpieces’.

Leslie de Ruiter

Directeur | Christie’s international Realestate

Beeldenfabriek - Leslie de Ruiter

Vanuit mijn ervaring in hospitality herken ik mensen en bedrijven die er echt en gemeend voor gaan! Voor MRP zijn het leveren van kwaliteit, het bieden van een ultieme klantbeleving en het ontzorgen belangrijke pijlers. Met de Beeldenfabriek werken we dan ook met veel plezier samen. Ze bieden kwaliteit, snelheid en vooral baanbrekende en innovatieve tools die wij voor onze projecten kunnen gebruiken.

Marja van Reijn

Marketing en Communicatie Manager | MRP

Beeldenfabriek - Marja van Reijn

Altijd blij als de Beeldenfabriek ons werk mag verbeelden! Prachtige resultaten.

Christian Messing

Managing partner, Urbanist | Stijlgroep

Beeldenfabriek - Christian Messing

Timpaan werkt graag samen met De Beeldenfabriek en we zijn steeds weer onder de indruk van hun hoogwaardige 3D-visualisaties en animaties. Hun innovatieve tools zorgen voor een efficient verkoopproces, en zorgen er ook voor dat we onze klanten een ongeëvenaarde ervaring kunnen bieden. Het team van De Beeldenfabriek denkt altijd met ons mee en biedt creatieve oplossingen. Voor ons is De Beeldenfabriek een betrouwbare en waardevolle partner.

Marella de Bruin

Verkoopmanager | Timpaan

Beeldenfabriek - Marella de Bruin
Quote